Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Hotbodies undertray

  1. #1
    1 YEAR PREMIER MEMBER The_maz's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    160
    Thanked: 20

    Hotbodies undertray

    Has anyone fitted hotbodies undertray? If so, how do you sort the indicators flashing too fast? There are resistors installed but still flashing fast?
    Any suggestions appreciated.

  2. #2
    Forum Admin soofsayer's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    York
    Posts
    5,374
    Thanked: 1767

    Re: Hotbodies undertray

    Some bikes need to have an ecu software settings change done at the dealer to correct it, otherwise having the resistors will be sufficient. If yours is still flashing too fast then it might need the dealer to plug it in and do some magic?

  3. #3
    1 YEAR PREMIER MEMBER The_maz's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    160
    Thanked: 20
    That's something I could do without. They would prob charge more than I paid for the undertray. Cheers mate

  4. #4
    Forum Vendor Stephen's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    West Yorkshire
    Riding
    2015 S1000RR Black
    Posts
    774
    Thanked: 341

    Re: Hotbodies undertray

    Does the bike have normal indicators or led ones as standard?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    Forum Admin soofsayer's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    York
    Posts
    5,374
    Thanked: 1767

    Re: Hotbodies undertray

    Quote Originally Posted by The_maz View Post
    That's something I could do without. They would prob charge more than I paid for the undertray. Cheers mate
    It might not be the case, and I don't think it's expensive.

  6. #6
    1 YEAR PREMIER MEMBER The_maz's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    160
    Thanked: 20
    Quote Originally Posted by Stephen View Post
    Does the bike have normal indicators or led ones as standard? Sent from my iPhone using Tapatalk
    It's normal ones standard buddy

  7. #7
    Forum Vendor Stephen's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    West Yorkshire
    Riding
    2015 S1000RR Black
    Posts
    774
    Thanked: 341

    Re: Hotbodies undertray

    I'll have a look at the computer when I'm at work tomorrow and see if there's an option for indicator upgrades - if so you'll have to go to bm or a local garage with the software (I think Phillip McCallen motorcycles have it)

  8. #8
    1 YEAR PREMIER MEMBER The_maz's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    160
    Thanked: 20
    Quote Originally Posted by Stephen View Post
    I'll have a look at the computer when I'm at work tomorrow and see if there's an option for indicator upgrades - if so you'll have to go to bm or a local garage with the software (I think Phillip McCallen motorcycles have it)
    Yeah I've heard of him mate. Don't think he's that far away either. Cheers Stephen

  9. #9
    Standard Member Sissymc7's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    265
    Thanked: 41

    Re: Hotbodies undertray

    They are shit fit and quality on zx10 never seen one up close on beema

  10. #10
    1 YEAR PREMIER MEMBER The_maz's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    160
    Thanked: 20
    Quote Originally Posted by Sissymc7 View Post
    They are shit fit and quality on zx10 never seen one up close on beema
    Yeah heard that aswell mate, they look decent in pictures but up close may be diff. If it's crap I'll jst take it back of and put R&G back on. Was of one of the forum members on here. Looked good on his bike.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •